17 år og fører af bil uden ledsager


Politiet standsede i går kl. 19.26 en bil på Gardehusarvej i Næstved.

Føreren var en kun 17-årig fyr fra Toksværd, men der var ikke en person med i bilen, der opfylder kravene til ledsager.

Derfor blev den 17-årige sigtet for at køre bil uden den krævede ledsager, og ejeren af bilen – en 43-årig mand – blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke lovligt kunne køre den.

#Kørseludenførerret #Toksværd

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com