To mænd sigtet for databedrageri


I går kl. 12.07 trillede et tog ind på banegården i Næstved. Politiet havde fået et opringning om, at der i toget befandt sig to mænd, som brugte stjålne kort til betaling.

På Næstved station fik et par betjente eskorteret de to mænd - der havde installeret sig på første klasse – ud af toget.

De blev begge anholdt og sigtet for databedrageri og taget med til politistationen for nærmere afhøring. Det drejer sig om to udenlandske mænd. De blev begge løsladt igen efter afhøring.

#NæstvedBanegård #Databedrageri #Knallerttyveri

168 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com