Bil på taget efter påkørsel af lygtemast


Billedserie: En person fik knubs og fod fastklemt efter at have påkørt en lygtemast i lyskrydset Ringstedgade / Kalbyrisvej.

En nyere Citroên C3 1.5 Bluehdi personbil, påkørte af ukendte årsager lygtemasten i midterhellen i lyskrydet med sådan en kraft, at bilen endte på taget, og med en fastklemt fod til følge.

Politi, Ambulance og beredskabet hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog meldingen fra 1-1-2 kl. 17.46. Fremme på skadestedet fik ambulanceredderene hurtigt personen med den fastklemt fod frigjort og bragt til behandling i ambulancen.

Herefter kunne beredskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning koncentrerer sig om oprydning af vraggods og oliespild på vejbanen, og få bilen vendt om på ret køl, så der hurtigt igen kunne blive normal afvikling af trafikken i lyskrydset.

#Færdseluheld #Ringstedgade #Kalbyrisvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com