Bil på taget efter påkørsel af lygtemast


Billedserie: En person fik knubs og fod fastklemt efter at have påkørt en lygtemast i lyskrydset Ringstedgade / Kalbyrisvej.

En nyere Citroên C3 1.5 Bluehdi personbil, påkørte af ukendte årsager lygtemasten i midterhellen i lyskrydet med sådan en kraft, at bilen endte på taget, og med en fastklemt fod til følge.

Politi, Ambulance og beredskabet hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog meldingen fra 1-1-2 kl. 17.46. Fremme på skadestedet fik ambulanceredderene hurtigt personen med den fastklemt fod frigjort og bragt til behandling i ambulancen.

Herefter kunne beredskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning koncentrerer sig om oprydning af vraggods og oliespild på vejbanen, og få bilen vendt om på ret køl, så der hurtigt igen kunne blive normal afvikling af trafikken i lyskrydset.

#Færdseluheld #Ringstedgade #Kalbyrisvej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle