Tyvekoster fra biltyveri


Har du haft indbrud i din bil natten til den 28. oktober i Næstvedområdet? Så har vi måske noget, der er dit.

Politiet har fanget en tyv på fersk gerning. Han havde bilen fuld af tyvekoster fra en række indbrud, der blev begået i biler i Næstvedområdet natten til den 28. oktober.

Nogle tyvekoster kom hurtigt retur til deres ejere, men vi har stadig lidt tilbage. Alt hvad vi har, er vist her.

Så hvis du har haft ubudne gæster i din bil netop den nat og genkender noget fra vores billeder, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: KJO040@politi.dk eller pr. telefon: 41 33 15 35 (alle hverdage mellem kl. 9-11).

Husk – du skal kunne dokumentere, at du er den rette ejer. Det kan f.eks. være med en kvittering, et foto eller en tidligere anmeldelse til politiet.

Kontakt os inden den 3. december 2019.

#Politi #Tyvekoster #Indbrud #Næstved

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com