Storbrand i Næstved onsdag aften

Opdateret: 16. jan. 2020


Film og billedserie: Politiet, Beredskabsstyrelsen og flere beredskabsenheder under Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev onsdag aften kl. 19.51 alarmeret frem til storbrand på Åderupvej i Næstved.

En hundelufter på aftentur var en af flere der ved et tilfælde opdagede, at der var røgudvikling fra et tag på en lagerbygning på Åderupvej og alarmerede straks brandvæsnet. Ganske kort tid efter alarmeringen stod lagerbygningen overtændt!

Til alt held ligger lagerbygningen tæt ved brandstationen i Næstved, og hurtigt var første slukningsenhed fremme på stedet for at påbegynde slukning på to brændende længer, og sikre brandspredning til de øvrige bygninger på adressen.

Efter godt en times tid var branden under kontrol, men beredskabet har endnu nogle timer foran sig til efterslukning.

Imens slukningsarbejdet stod på var Åderupvej spærret for al trafik. Ingen mennesker kom noget til i forbindelse med branden.

Årsagen til branden er ukendt indtil politiets teknikkere får undersøgt sagen nærmere.

#Bygningsbrand #Åderupvej #Storbrand #MidtogSydsjællandsBrandRedning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle