24-årig mand fra Fensmark anholdt efter salg af stoffer


En patrulje bemærkede tirsdag kl. 22.30 en bil, der kom kørende ved parkeringshuset på Grønvej og ned mod Kildemarksvej.

Politiet valgte at tage kontakt til føreren, og det viste sig, at han ikke havde kørekort, og at bilens plader var afmeldt, og derfor ikke passede til den bil, de sad på. Da politiet ransagede bilen, fandt de desuden fem små poser, der indeholdt noget hvidt pulver, og da føreren blev narkotestet, viste det sig desuden, at der var et positivt udslag for kokain.

Han forsøgte i første omgang at oplyse et forkert navn, men det viste sig, at han i virkeligheden var en 24-årig mand fra Fensmark.

Han blev anholdt kl. 22.46 og sigtet for både salg af stoffer, narkotikakørsel, overtrædelse af færdselsloven og straffeloven.

Politiet overvejer nu, om han skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

#Euforiserendestoffer #Kokain #Narkokørsel

443 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com