Ransagning i Fensmark - Fund af en masse stjålet fyrværkeri og ulovlige kanonslag

Opdateret: 3. aug. 2020


Politiet havde fået et tip om, at der muligvis foregik noget ulovligt på en adresse i Fensmark.

Derfor ransagede politiet i går kl. 15.54 et hus i byen, og her fandt betjentene en forholdsvis stor mængde stjålet men lovligt fyrværkeri samt 480 ulovlige kanonslag.

En 35-årig mand blev anholdt og sigtet for tyveri og for at have ulovligt fyrværkeri. Forsvarets bomberyddere (EOD) blev tilkaldt, og de tog de ulovlige kanonslag med til destruktion. Politiet advarer i den forbindelse om ulovligt fyrværkeri. Det kan give store skader og er i værste fald livsfarligt.

Kontakt politiet, hvis du støder på fyrværkeri, du har mistanke om er ulovligt.

#Ulovligtfyrværkeri #Kanonslag #Fensmark #EOD #Forsvaretsbomberyddere

184 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com