Jule Gospel på Grønnegade i Næstved.


Video: Der var lagt op til Danmarks festligste julekoncert, godt to timer med swingende gospel versioner af klassiske julesange. Med Anders Blichfeldt i spidsen var der dømt jul, rock'n roll, fællessang liv og glade dage i Grønnegade kasernes Kulturcenter.

Linda Andrews (X-Faktor vinder) dannede sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters. De to piger i koret, hvis fantastiske stemmer var med til at give de fremmødte en utrolig aften, hvor der blev fremført både gosbelklassikere og julesange.

Det går ikke stille for sig når den forhenværende forsanger for Big Fat Snake Anders Blichfeldt folder sig ud sammen med Jønssons Fristelser, hvor det er kapelmesteren selv Martin Jønsson der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, bag trommerne sidder Mads Andersen, og ved siden af ham står bassisten Morten Maltesen, i front med guitaren var det Anders Blichfeldt som også lagde stemme til de fleste af sangene. En festlig aften hvor hænderne blev flittigt brugt, for at tilkendegive at man i rigelig overflod havde fået hvad der var betalt for.

#Julekoncert #AndersBlichfeldt #Næstved #Kulturcenter #Grønnegade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com