Jule Gospel på Grønnegade i Næstved.


Video: Der var lagt op til Danmarks festligste julekoncert, godt to timer med swingende gospel versioner af klassiske julesange. Med Anders Blichfeldt i spidsen var der dømt jul, rock'n roll, fællessang liv og glade dage i Grønnegade kasernes Kulturcenter.

Linda Andrews (X-Faktor vinder) dannede sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters. De to piger i koret, hvis fantastiske stemmer var med til at give de fremmødte en utrolig aften, hvor der blev fremført både gosbelklassikere og julesange.

Det går ikke stille for sig når den forhenværende forsanger for Big Fat Snake Anders Blichfeldt folder sig ud sammen med Jønssons Fristelser, hvor det er kapelmesteren selv Martin Jønsson der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, bag trommerne sidder Mads Andersen, og ved siden af ham står bassisten Morten Maltesen, i front med guitaren var det Anders Blichfeldt som også lagde stemme til de fleste af sangene. En festlig aften hvor hænderne blev flittigt brugt, for at tilkendegive at man i rigelig overflod havde fået hvad der var betalt for.

#Julekoncert