Butikstyveri blev til forsøg på røveri


I går lidt før klokken 15 kom en 52-årig mand ind i Lidl på Fejøvej i Næstved.

Han gik lidt rundt i forretningen og havde samlet nogle varer sammen, men da han skulle ud af butikken, gik han lige forbi kassen uden at betale.

Det opdagede personalet, og de råbte ham an og forsøgte at få ham til at blive i butikken. Men den 52-årige slog og skubbede til de to medarbejdere for at komme væk.

Det lykkedes dog for de to ansatte at tilbageholde manden og få tilkaldt politiet. Den 52-årige, der er fra byen, blev anholdt og sigtet for forsøg på røveri.

#Røveriforsøg #Lidl #Fejøvej

28 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com