Enø i modvind på en kold decemberdag


Video og billedserie: Med en temperatur på 4 grader celsius og en vind på stormstyrke, var Enø i den grad i modvind søndag omkring kl. 15.00.

I starten af eftermiddagen var Enø strand det brusende hav besøgt af seje kite-surfere som lige nøjagtig havde fået deres sus da fotografen var forbi.

Omend man skulle tro at folk hellere ville bruge den bælsende søndag hjemme i varmen, var der alligevel mange som simpelthen måtte ud og opleve vejrfænomenet i virkeligheden - og alle med den entydige kommentar: Hold da helt op. Det her er helt vildt.

#Storm #Enø #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com