19-årig skubbede til betjent

Opdateret: jan. 8


Politiet var søndag kl. 04.54 i en baggård i Grønnegade i Næstved, hvor der stod to mænd.

Der lå en joint på jorden ved siden af dem, men ingen af dem kendte noget til den. Den ene – en 19-årig mand fra Glumsø – havde imidlertid en smule skunk på sig, og han strittede imod, da politiet ville visitere ham.

Det endte med, at han skubbede betjenten i brystet og slog ud efter ham. Betjentene måtte bruge peberspray, og herefter blev den 19-årige anholdt og sigtet for vold mod politiet og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 14.24.

#Grønnegade #Joint #Glumsø #Skunk #Peberspray #Voldmodpolitiet #Euforiserendestoffer

82 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com