To mænd varetægtsfængslet efter fundt af narko og skarpladt pistol


En patrulje blev lørdag kl. 11.30 kaldt ud til en adresse på Karrebækvej i Næstved, hvor et vidne havde set noget mistænkeligt.

Her blev en bil og en adresse ransaget, og politiet fandt blandt andet mere end 137,17 gram amfetamin, en skarpladt pistol, mere end 200 patroner, en vægt og nogle små poser, som typisk bliver brugt til salg af stoffer.

I alt blev fire personer i alderen 24 til 38 år anholdt, og fremstillet i grundlovsforhør søndag. Her blev to af de fire – en mand på 24 år og en mand på 38 år, der begge er fra Nakskov – varetægtsfængslet frem til den 9. januar.

#Narkobesiddelse #Amfetamin #Pistol #Overtrædelseafvåbenloven #Grundlovsforhør #Varetægtsfængsling

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com