Donationer til Svovlstikkerne hjalp 485 familier til en bedre jul.


Video: Søndag havde Svovlstikkerne i Næstved bedt ca. 150 frivillige personer om at møde op på Maglemølle, det var nemlig dagen hvor der skulle pakkes julehjælp til dårligt økonomisk stillede børnefamilier.

Foreningen Svovlstikkerne kunne på dagen glæde sig over, at det nu var 10. gang at foreningen stod for pakning af julehjælp til de mindre bemidlede i samfundet. Det første år blev der pakket 81 mindre pakker, siden er antallet steget år for år og søndag markerede en flagpyntet vogn at her rullede julepakke nr. 4000.

Efter at formanden for Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget i Næstved kommune Michael Perch (S) havde budt velkommen, blev et stort antal indkøbsvogne som venligst var udlånt af MENY i Østergade, sat på rundfart langs med de opstillede paller som bugnede af vare, de store bæreposer doneret af BILTEMA blev hurtigt fyldt med lækre sager, flæskesteg, mandelgaver til både børn og voksne tændstikker til evt. at tænde juletræet med, alt fra servietter til kirsebærsovs og kaffe.

I løbet af knapt halvanden time, blev der pakket 485 store bæreposer med en vægt på mellem 22 og 25 kilo pr.stk. De fyldte poser blev herefter læsset på køretøjer der var stillet til rådighed af lokale virksomheder der transporterede poserne ud til udleveringsstederne i by og på land. De overskydende madvare blev overdraget til Frelsens Hær, Varmestuen i Næstved og Stop Madspild, så endnu flere kunne få glæde af de mange donationer som Svovlstikkerne har indsamlet fra gavmilde personer og virksomheder, intet gik til spilde, alt gik til det formål, nemlig at hjælpe andre der har det lidt svært op til jul økonomisk.

#Svovlstikkerne #Næstved #Donationer #Indsamling #Julehjælp

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle