23-årig mand anholdt efter fund af skunkvæksthus


TAPPERNØJE: Politiet ransagede tirsdag kl. 08.51 en ejendom ved Tappernøje, hvor der viste sig at være et skunkvæksthus. Der blev blandt andet fundet et større antal planter, varmelamper m.m.


En 23-årig mand fra udlandet blev anholdt kl. 09.32 og sigtet salg af stoffer. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag morgen.

467 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com