23-årig sigtet for handel med hash


NÆSTVED: Politiet tjekkede torsdag kl. 16.55 en bil, der holdt parkeret på Omøvej i Næstved.


Der var tre personer i bilen – og der lå et relativt frisk skod fra en joint udenfor. En 23-årig mand, der var med i bilen, viste sig at have to mindre poser med 17,5 gram hash på sig sammen med en vægt. Han blev derfor anholdt og sigtet for at sælge ulovlige stoffer.


Det første navn og cpr-nummer, han oplyste til politiet, var imidlertid ikke i overensstemmelse med sandheden, og på politistationen i Næstved indrømmede han, at han havde brugt en andens identitet.


Den 23-årige blev derfor også sigtet for bevisforvanskelse efter straffelovens bestemmelser.

200 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com