24-årig kvinde anholdt og sigtet for kvalificeret vold efter knivstikkeri


Politiet fik søndag kl. 22.19 en anmeldelse om, at en kvinde var blevet uvenner med en bekendt og havde stukket ham i låret med en kniv ved en adresse i Næstved.


Da politiet kom, blev kvinden – som viste sig at være 24 år og fra Næstved – anholdt og sigtet for kvalificeret vold.


Det samme gjorde en 29-årig mand, der også var fra Næstved, som hun fulgtes med. De blev begge taget med på stationen, hvor de blev afhørt.


Den 29-årige mand blev løsladt igen kl. 01.56, mens den 24-årige kvinde vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

417 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com