25-årig direktør sigtet for hvidvask af 29 millioner

Opdateret: 28. jul. 2021


FALSTER: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag morgen ransaget to adresser på Falster i en sag om formodet hvidvask af 29 millioner kroner. En 25-årig mand er anholdt og blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing Falster i dag kl. 11.

- Den anholdte, der er direktør i et firma, er mistænkt for at have hvidvasket 29 millioner over en kort periode, ved at benytte sin firmakonto til at overføre store beløb til konti i flere europæiske lande. Direktøren er sigtet for hvidvask af særlig grov beskaffenhed, oplyser Rune Nilsson, der er politikommissær og leder af afdelingen for økonomisk kriminalitet. Han fortsætter:

- Vi ser med stor alvor på sager, hvor statskassen snydes for et stort millionbeløb samtidig med at udbyttet fra kriminaliteten føres ud af landet. Når der over en kort periode overføres så store beløb til udlandet, er det vores opfattelse, at der er tale om organiseret hvidvask. Derfor er jeg meget tilfreds med dagens anholdelse, der er resultatet af en intens efterforskning efter et indledende samarbejde mellem flere af de aktører, der i fællesskab bekæmper hvidvask.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va