38-årig mand stjal gummiged med videresalg for øje


Søndag kl. 23.18 blev der stjålet en 5,5 tons gummiged, der stod ved noget vejarbejde på Maglegårdsvej i Næstved.


Et vidne så gummigeden luske afsted ad Rønnedevej, og her fik politiet også kontakt med føreren. Det var en 38-årig mand fra Faxe Ladeplads, som erkendte at han havde stjålet maskinen.


Han var nu på vej hjem med den, og han indrømmede, at han ville sælge den videre. Turen standsede dog her, for den 38-årige blev anholdt og sigtet for tyveri.


Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen kl. 03.10.

298 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com