45-årig anholdt efter overfald


Politiet blev onsdag kl. 15.08 kaldt til Blegdammen, hvor to mænd var oppe at slås.


Det var en 45-årig mand fra byen, der havde skubbet en 43-årig mand omkuld og overfaldet ham med spark – tilsyneladende fordi den 43-årige havde spurgt efter en cigaret.


Det var tililende vidner, der fik standset volden, og klokken 15.30 anholdt politiet den 45-årige på stedet. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.21.

281 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com