46-årig mand uden fast bopæl brød ind i bil


Tirsdag kl. 17.54 overraskede en 38-årig mand en anden mand, der var kravlet ind i hans bil.


Tyven valgte at stikke af, og slap afsted med en 10-krone, men på baggrund af et godt signalement, blev han genkendt af politiet kl. 19.40, hvor han havde lagt sig til at sove i en kælder. Her viste det sig desuden, at han havde 30 gram hash og seks gram skunk på sig.


Han blev derfor anholdt kl. 20.27, og sigtet for både tyveri fra en bil og for at overtræde lov om euforiserende stoffer. Han blev løsladt igen kl. 05.56. Det var en 46-årig mand uden fast bopæl. 

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com