56-årig kørte påvirket i stjålet bil


VORDINGBORG: Tirsdag kl. 18.05 standsede politiet en 56-årig mand fra Vordingborg på Troldeparken.


Den bil, den 56-årige kørte i, var stjålet tirsdag morgen i Vordingborg, og da den 56-årige blev narkometertestet, gav testen udslag for kokain, cannabis, amfetamin, methamfetamin og metadon. Den 56-årige havde også 14,7 gram amfetamin og 75 stk. metadontabletter på sig, men til gengæld havde han ikke noget kørekort.


Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for at have stjålet bilen.


Bilen, han kørte i, blev beslaglagt på stedet.

78 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com