Afbrænding af affald var overtrædelse af beredskabsloven


Arkivfoto: Politiet fik mandag kl. 15.00 en anmeldelse om, at der blev brændt noget affald af ved en beboelsesejendom lidt uden for Næstved.


Det var blandt andet gamle møbler og træ, der var imprægneret og malet. Da politiet kom, blev en 54-årig mand sigtet for at overtræde beredskabsloven.


Husk – reglerne for afbrænding af affald gælder stadig, også selvom den lokale genbrugsplads for tiden kan være lukket.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com