Afpresning og salg af stoffer i Fuglebjerg


FUGLEBJERG: Politiet fik mandag kl. 21.10 en anmeldelse om, at to mænd – der viste sig at være 28 år og fra henholdsvis Fuglebjerg og Haslev – havde opsøgt en 24-årig mand på hans bopæl i Fuglebjerg.


Her havde de bedt om at få nogle penge og havde blandt andet slået den 24-årige flere gange i ansigtet. Den 24-årige kendte den ene af de to gerningsmænd i forvejen, og politiet fandt derfor hurtigt frem til de to 28-årige.


De blev begge anholdt klokken anholdt klokken 23.00 og sigtet for afpresning. Herudover viste det sig, at den 28-årige mand fra Haslev havde 4,9 gram kokain på sig, som var fordelt i mindre poser, og han blev derfor også sigtet for salg af stoffer.


Samtidig havde den 28-årige fra Fuglebjerg en ulovlig kniv på sig, og han blev derfor sigtet for at overtræde knivloven.

1,368 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com