Aggressiv mand i tog mod Vordingborg


VORDINGBORG: Politiet fik fredag kl. 16.55 en anmeldelse om, at en mand opførte sig aggressivt og støjende i et tog, der var på vej til Vordingborg Station.


Manden stod af i Vordingborg og gik ned af Algade, hvor han fortsatte sin højtråbende og aggressive adfærd. En patrulje fandt dog hurtigt frem til manden, og han blev anholdt kl. 17.06 og taget med på stationen.


Han blev løsladt igen kl. 02.44. Det var en 60-årig mand fra Sakskøbing.

164 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com