Alvorlig højresvingsulykke i Næstved.

Billerdserie + Video: En person på cykel havnede mandag ved middagstid under en højresvingende bil, uheldet skete i krydset Vordingborgvej-Blegdammen i Næstved. Personen blev fastklemt under bilen, men det lykkedes hurtigt at få personen fri. Medings Byggemarked som kun ligger små hundrede meter fra ulykkesstedet, sendte hurtigt en stor gaffeltruck frem til stedet, hvor det lykkedes at løfte den tunge Peugeot så meget, at personen ikke blev klemt yderligere.


Da redningsfolkene ankom, blev køretøjet understøttet med diverse klodser og luftpuder, inden redningsfolkene frit kunne give den fornødne hjælp til den tilskadekommende. En ambulance og en akutlægebil var også tilkaldt, personalet her fra ydede den fornødne hjælp, indtil en akuthelikopter få minutter senere landede på en mindre græsplæne i nærheden, patienten blev senere overflyttet fra ambulance til helikopter som sørgede for transporten til sygehuset. Patientens tilstand kendes ikke.


Politiet har i skrivende stund ingen oplysninger om alder eller køn, men oplyser at det er en alvorlig ulykke. Trafikanterne kunne med forsigtighed passere uheldstedet ad Vordingborgvej under oprydningen som tog noget tid da en bilinspektør først skulle

måle op på uheldstedet.


VIDEO:


8,280 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle