Alvorligt frontalt sammenstød spærrede Vordingborgvej ved Rettestrup

Opdateret: 22. feb. 2020


Onsdag formiddag var Vordingborgvej ved Rettestrup lidt uden for Næstved spærret efter et alvorligt frontalt sammenstød mellem to personbiler med i alt to personer impliceret.


Det totale beredskab – politi, ambulancer, redningsmandskab, akutlæge og helikopter – modtog alarmen kl. 08.40.


Som følge af færdselsuheldet blev føreren af den ene bil, en mand, alvorligt kvæstet og han blev fløjet til Rigshospitalet i regionens akutlæge helikopter. Tilstanden af den anden fører, også en mand, kendes ikke.


Rednings- og oprydningsarbejdet, og undersøgelser af uheldsstedet af en bilinspektør tog helt frem til lidt før kl. 11.00 hvor Vordingborgvej atter blev åbnet for trafik.


Hvad der er den egentlige årsag til færdselsuheldet vides ikke, men det vil fremgå af politiets og bilinspektørens efterforskninger.
4,349 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com