Anholdt efter angreb med peberspray


En 20-årig mand fra Næstved blev anholdt tirsdag kl. 19.41 og sigtet for vold, efter at han havde sprøjtet med en peberspray i ansigtet på en anden mand.


Episoden opstod på en adresse i Næstved, hvor gerningsmanden kort forinden havde truet en kvinde og i første omgang nægtet at forlade stedet. Han løb dog sin vej kort efter, men da politiet ankom, blev han hurtigt opsnuset af en hundepatrulje.


Han blev taget med på stationen, hvor han blev afhørt, før han blev løsladt igen kl. 22.40.

263 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com