top of page

Banegårdsområdet i ekstra fokus


NÆSTVED: Politiet har i øjeblikket et ekstra fokus på området omkring Næstved Station, hvor en gruppe unge har for vane at holde til. Der er blandt andet set flere tilfælde af brug af narko og senest også økonomisk kriminalitet.


Det sidste kan f.eks. være, hvis en kriminel beder en af de unge om lov til at overføre nogle penge til hans eller hendes konto, som de unge så senere skal hæve til dem.


Nogle gange mod betaling. De unge vil gerne hjælpe, og kommer dermed let til at blive et af de såkaldte "mulddyr", der er med til at hvidvaske penge, der stammer fra forskellige former for kriminalitet.


Politiet opfordrer til, at man som forælder tager en snak med sine børn om, hvor de færdes, hvem de er sammen med og hvordan de skal agere, hvis de bliver kontaktet af en fremmed, der gerne vil have hjælp til at håndtere nogle penge.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page