Beboere i lejligheder evakueret efter brand

Opdateret: aug. 5


NÆSTVED: Søndag Kl. 22.24 blev Midt- og Sydsjællands Brand & Redning og politiet kaldt til Jernbanegade i Næstved, hvor der var udbrudt brand i restaurant Broadway Burgers.


Branden var opstået efter lukketid – tilsyneladende i en vaskemaskine – og brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol.


Imidlertid udviklede branden en del røg, og beboerne i lejlighederne overover restauranten måtte kortvarigt evakueres. Ingen kom til skade ved branden, og til midnat forlod politiet og brandvæsenet stedet igen.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com