Beredskabet er flyttet ind på stejlepladsen i Karrebæksminde.


KARREBÆKSMINDE: Onsdag formiddag var det tid for beredskabet at flytte nogle af deres køretøjer over Græshoppebroen og ind på det afspærrede område på stejlepladsen. Er broen først lukket søndag klokken 00,00 så er der ingen fortrydelsesret, hvis man lige har glemt at få et køretøj over broen, enten den ene eller anden vej.

Ved middagstid var de fleste køretøjer ankommet, Midt- og Sydsjællands Brand & Redning ankom med de fleste køretøjer 4 stk, politiet har en bil, og en lille rød personbil er sat ind som akut og- lægevagtbil, en slamsuger og køretøjer fra NK forsyning holder der også sammen med TDC. El-selskabet Cerius har opstillet flere containere med udstyr samt et servicekøretøj.

Hjemmeplejen har opsat en stor container som indeholder ekstra forsyninger, og uden for indhegningen vil der blive parkeret 3 hjemmehjælperbiler.

Der vil også ankomme en ambulance, men den vil få sin helt egen parkeringsplads i et åbent telt lige ud for vinterbadernes bygning, stedet er valgt for at have en så kort strækning at løbe for ambulancepersonalet, også hvis en patient skal transporteres over broen på en båre, så er det for at lave turen så kort som muligt..

Sidst på ugen vil der også ankomme et renovationskøretøj som på sædvanlig vis vil indsamle skrald som de plejer. Den indsamlede renovation vil så blive læsset over i de 12 containere som bliver placeret med god afstand i et indrettet område midt på stejlepladsen, det er så her rottebekæmperen fra Kil-Tin får brug for sit køretøj når han skal holde rottebestanden nede, hvis de dukker op omkring containerne.

Hele området er overvåget af kameraer som bliver overvåget fra en døgnbetjent vagtcentral, alle låse ind til området er forsynet med koder, løse nøgler er anbragt i nøglebokse med koder, at forsøge at bryde ind på området ville være som at skyde sig selv i foden, og tro at man kan løbe derfra.

Et andet køretøj der i den næste måned kan blive et stort behov for, er en cykel forsynet med indkøbsvogn. Spar Købmanden har ellers lavet en aftale med Hans-Enø om at udbringe købmandsvare til de fastboende på Lungshave og Enø for kun 50 kr. pr gang,  varerne bliver så leveret ved ens dør. Er det kun enkelte ting man lige har glemt at købe, så er det måske lige i overkanten at ofre 50 kr. derfor kunne det måske være en ide at donere et par af de kalorier, man måske har i overskud til et godt formål, og så lige spørge naboen eller genboen om de også mangler noget fra købmanden.


Hvad angår reklameomdeling så bliver den indstillet, hvis man stadig ønsker de ugentlige reklamer så skulle de kunne hentes fra en lille container opstillet ved Spar Købmanden.

Med hensyn til postomdelingen så foreligger der ingen oplysninger, pakker kan som sædvanligt hentes hos Spar Købmanden.

Løve Apoteket og Spar-købmanden har indgået en speciel aftale om levering af receptmedicin til Lungshave og Enø i lukningsperioden. Bestiller man sin medicin på Løve Apoteket, så bliver det leveret kvit og frit uden ekstra omkostninger på adressen, man skal bare kontakte Løve Apoteket tlf. 55 72 00 02 eller Spar Købmanden tlf. 55 43 05 55 hvis levering ønskes.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle