Bil beslaglagt efter færdselsuheld


KARREBÆKSMINDE: Politiet blev torsdag kl. 14.33 kaldt til Alleen i Karrebæksminde, hvor en bil var kørt ind i to træer og havde ramt nogle sten og betonstolper.


Det var en 38-årig mand fra lokalområdet, som havde mistet herredømmet over sin bil. Muligvis på grund af alkohol, for en alkometertest viste, at han havde en promille, der var noget højere end det tilladte.


På grund af promillens størrelse blev hans kørekort inddraget på stedet, og hans bil blev beslaglagt. Den 38-årige er sigtet for spirituskørsel.


1,361 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com