Bil i brand på rasteplads Farø


FARØ: En mandlig bilist kom søndag eftermiddag kørende i nordlig retning over Farø højbro da der pludselig kom røgudvikling fra motorrummet på hans ældre Opel Astra 1,6 16V personbil.


Han valgte meget fornuftigt, at køre fra på afkørsel 42 Farø for at tjekke motoren på rastepladsen ved siden af Sydmotorvejen. Da han fik åbnet motorhjelmen gik der kun sekunder før at hele motorrummet var i flammer.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg modtog alarmen om bilbranden kl. 13.10, og var der efter hurtigt fremme på rastepladsen og begyndte slukningsarbejdet.


Efter små 15 minutter på stedet var arbejdet tilendebragt. Brandmandskabet havde pakket sammen og kunne retunere til brandstationen på Haminavej i Vordingborg.169 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com