Bilbrand i Næstved natten til søndag.Billedserie: Selv om aktiviteterne på brandstationen i Næstved er sat på lavt blus på grund af corona-situationen, så gælder det ikke for brandfolkene, der skal rykke ud og slukke brande og hjælpe folk i nød, det fik man bevis på natten til søndag hvor der klokken 2,42 indløb en melding om at der stod en bil og brændte på den lille parkeringsplads i Rådmandshaven.


Brandfolkene fra Næstved var ellers meget hurtig fremme på stedet og fik branden slukket, men en Seat Leon fra 2017 stod alligevel ikke til at redde. Motorrummet fik kun mindre skader, men hele kabinen udbrændte totalt, så køretøjet må nok regnes for at være totalskadet. Hvorfor bilen var parkeret det afsides sted, og hvordan branden er opstået vides ikke, køretøjet stod med nummerplader og var ikke meldt stjålet.


Efter en lille time forlod brandfolkene stedet igen, men først efter at have fyldt bilvraget med brandhæmmende skum.

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com