Biler sat i brand på Otterupvej


NÆSTVED: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning samt politiet fik natten til torsdag kl. 01.39 en anmeldelse om, at der var ild i en bil, der holdt parkeret på parkeringspladsen bag Videncenter For Specialpædagogik på Otterupvej i Næstved.


Ilden havde spredt sig til flere andre biler, og der gik i alt ild i fire biler. Heldigvis blev ilden hurtigt slukket og ingen kom til skade. Ud over de brændte biler, var en siderude blevet smadret på en anden bil der stod parkeret i nærheden.


De første undersøgelser tyder på, at ilden kan have været påsat, og politiet hører derfor gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt i området ved Otterupvej torsdag omkring kl. 01.30. Ring 1-1-4.

511 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com