Biltyv med en stribe af sigtelser


FUGLEBJERG: I går morges kl. 06.35 var en kvinde inde i en børnehave på Hindholmvej i Fuglebjerg for at aflevere sit barn.


Men da hun kom ud fra børnehaven, opdagede hun, at hendes bil var væk. Gennem gode vidneudsagn fandt politiet lidt senere frem til en 24-årig mand fra lokalområdet, som viste sig at have flere lovovertrædelser på samvittigheden.


Politiets efterforskning førte til flere ransagninger af den 24-årige tilholdssteder, og det viste sig, at han kunne sigtes for to biltyverier, tyveri fra en bil, tyveri af nummerplader, for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand, efter lov om euforiserende stoffer (han havde godt 27 gram amfetamin på sig) og for overtrædelse af knivloven.


Desuden blev to mænd på hhv. 38 og 33 år, som blev truffet i forbindelse med ransagningerne, sigtet efter lov om euforiserende stoffer. Den 38-årige blev desuden sigtet efter fyrværkeriloven, da han også havde et kanonslag på sig.

354 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com