top of page

Borgmesterræs i Næstved for børn med kritiske sygdomme.

Lørdag formiddag var der lagt op til det helt store borgmester-ræs i Næstved. De fire spidskandidater til borgmesterposten; den nuværende borgmester Carsten Rasmussen (S) Kristian Skov-Andersen (V), Rune Kristensen (K) og Githa Nelander (NB) havde sat hinanden i stævne, ikke om hvem der skal være Næstveds borgmester de næste fire år, men i en duel på cykel om at kunne skaffe flest penge til børn med kritiske sygdomme, en indsamling der foregår i samarbejde med Team Rynkeby Storstrøm.

Indsamlingen blev klart vundet af Rune Kristensen med 5.775,00 kr. på 2. pladsen kom Carsten Rasmussen som nåede 2.658,00 kr. Storfavoritten Kristian Skov-Andersen havnede på en 3. plads med 1.935,00 kr. Githa Nelander nåede 650,00 kr opgjort fredag aften.

De fire borgmesterkandidater skulle først køre 2 omgange på Herlufsholm Stadion, herefter gik turen ud på vejene omkring Næstved, de fire kandidater havde hver en erfaren Rynkebyrytter med som føl, som kunne hjælpe hvis der skulle opstå noget uforudset, tilbage på Herlufsholm Idrætscenter, skulle der så køres 8 omgang mere på stadion før vinderen kunne kåres efter ca. 25 km. Det blev indsamlingens 3. plads Kristian Skov-Andersen der blev en overlegen vinder, han kom i mål næsten 10 minutter før nummer 2 Carsten Rasmussen, de sidste to brugte yderligere næsten 5 minutter til turen, Githa Leander havde Kasper Schneiders til at køre for sig.

Det blev en helt igennem en festlig dag, hvor initiativtageren den garvede Rynkeby Rytter Mogens Lorentzen, med tilfredshed lørdag morgen kl. 9,00, kunne notere sig et samlet resultat på 12.518 kr. til det gode formål. Mogens Lorentzen vil også i år være at finde på holdet der tager turen til Paris.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page