Brand brød ud hos Vestergaard Møbler på Merkurvej

Opdateret: 21. sept. 2020


NÆSTVED: Søndag lidt før kl. 18.30 udbrød der brand i den sydvestvendte facade hos Vestergaard Møbler på Merkurvej i Næstved.


Branden som blev anmeldt kl. 18.33, krævede indsats af flere indsatshold fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning samt Beredskabsstyrelsen.


For at komme flammerne til livs, måtte beredskabet bryde igennem taget, og facaden i hjørnet hvor branden tilsyneladende var startet.


Imens den udvendige slukning blev foretaget, sørgede beredskabet også for, at inventaret af møbler i butikken blev båret udenfor, for ikke at tage skade af branden og de store mængder af vand fra slukningen.


Hvad den direkte årsag til branden er, menes at være opstået via ukrudtsbrænding, men det vil undersøgelser af skadestedet give svar på i nærmeste fremtid.692 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer i Næstved- og Vordingborg området, der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com