Brand i et træ mellem Brovejen og Søndermarksvej


VORDINGBORG: En person anmeldte søndag kl.11.32 en brand i et træ på stien mellem Brovejen og Søndermarksvej. Efter anmelderens vurdering var der fare for spredning til den omkringværende natur.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning var hurtigt på pletten og fik situationen under kontrol, og fik begrænset naturbranden til det minimale uden den større indsats.


Hvad der er årsag til branden er uvis.



125 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com