top of page

Brand i køkken på Parkvej i Faxe


FAXE: På vej i vaskekælderen i en boligblok på Parkvej i Faxe, havde beboeren ikke en tanke om, at komfuret i dennes lejlighed, ved en fejl var blevet tændt med noget brandbart oven på.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe modtog alarmen kl. 11.33, og ved deres ankomst på Parkvej, var der stor røgudvikling ud af vinduerne fra lejligheden der ligger i stueplanet.

Hurtigt blev røgdykkere sendt ind i lejligheden for at slukke og standse branden i at udvikle sig yderligere. I køkkenet var emhætten faldet ned på komfuret og de omkringværende køkkenskab var noget medtaget.

Efter slukningsarbejdet var afsluttet stod køkkenet ubrugeligt på grund af brand, sod og røgskade. I resten af lejligheden er der sod og røgskade.

At aftrækskanalerne fra lejligheden på facaden er smeltet, bevidner at der har været godt hedt i køkkenet. Skadeservice vil i løbet af fredagen tage sig af det foreløbige videre sagsforløb med at få lejligheden gjort beboelig igen.

Ingen mennesker kom noget til i forbindelse med branden.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page