Brand i sofa på Anemonevej i NæstvedBilledserie: Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev lørdag kl. 11.03 på meldingen - brand i etageejendom - alarmeret frem til Anemonevej.


På adressen var der af ukendte årsager opstået brand i en sofa som hurtigt efter brandmandskabets ankomst blev slukket uden for ejendommen.


Udfra meldingen og frygt for at personer i ejendommen var i fare, blev der også tilkaldt en ambulance.


Efter små 20 minutter efter alarmudkaldet, var opgaven for brandmandskabet overstået og de kunne vende tilbage til daglig orden.


Ingen personer kom noget til.
0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com