top of page

Brand på Enø-grillen i Karrebæksminde.
Karrebæksminde bød fredag aften på en lidt speciel oplevelse, for for dem der opholdt sig på campingpladsen og ved Enø-grillen. Den ellers så fredelige fredag aften blev nemlig pludselig brudt af hylende sirener fra både politi- og brandbiler.

Klokken 18,46 modtog Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved en melding om, at der var ild i grillbaren på 200 - 300 kvm. Heldigvis stod det ikke så slemt til, som meldingen lød på, for samtidig med at brandfolkene var under vejs, havde personalet selv fået slukket branden, som skulle være opstået i en udluftningskanal på taget, om det var en ventilatormoter der var kortsluttet vides ikke, men branden blev hurtigt slukket og begrænset til et par kvm omkring udluftningen.


Inden brandfolkene forlod stedet blev tagkonstruktionen gennemgået for evt, skjulte gløder. Ingen kom til skade under episoden, og handlen i den travle grillbar fortsatte og bliver ikke berørt hverken i dag eller fremover på grund af branden, en evakuering blev heller ikke skønnet nødvendig.


VIDEO:


1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page