”Brand” var røg fra toaster


RINGSTED: Tirsdag kl. 07.12 kom et alarmopkald om røg fra en lejlighed i en etageejendom i Tinggade.


Røgalarmen var blevet aktiveret, og en nabo ringede til politiet. Beboeren var ikke hjemme, men anmelderen gik i gang med at advare andre beboere i opgangen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet.


En lokalbetjent befandt sig på politistationen i Ringsted, tæt ved den røgfyldte ejendom, og var hurtigt fremme. Det vistes sig, at der ikke var ild, men at en toastmaskine, der var efterladt på en kogeplade, og som ved en fejl havde været tændt, havde fremkaldt røgen.


Der var ingen skader på bygningen og ingen personer kom til skade ved episoden.

24 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com