Bygningsbrand på Engvej i Gelsted


Billedserie: Brandmandskab fra Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings stationer i Herlufmagle og Næstved blev søndag formiddag kl. 10.48 alarmeret frem til Gelsted.


Meldingen lød på bygningsbrand i et hus på Engvej i Gelsteds sydlige del. Hurtig tilstedeværelse fra brandmandskabets side forhindrede en brand på husets første sal i at brede sig katastrofalt.


Efter branden blev slukket måtte man bryde igennem tagplader på husets ene side for at sikre at der ikke var lommer med ild eller gløder, og med hjælp fra en overtryksventilator blev hele huset udluftet.


Hvad årsagen til branden er, vides ikke. Efter godt halvanden time, kunne brandmandskabet retunere til deres respektive stationer.599 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com