top of page

Carport sat i brand ved afbrænding af ukrudt


NYRÅD: På meldingen ild i carport måtte Politi og Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Vordingborg kl. 10.13 afsted til Nyråd hvor uheldig omgang med en ukrudtsbrænder havde startet en brand på Dalvænget.


Da branden blev opdaget i carportens redskabsrum, fik ejendommens beboere straks ringet 1-1-2, hvorefter man begyndte at tømme redskabsrummet for diverse effekter.


Ved brandvæsnets ankomst til adressen, blev de tilstedeværende flammer i redskabsrummet og yderbeklædningen slukket. Brandmandsskabet måtte for en sikkerheds skyld rive den yderste bræddevæg af redskabsrummet af for at sikre at der ikke var lommer i væggen med ild og gløder.


Man fik også tjekket væggen med et termisk kamera, og der kunne det konstateres at der ingen fare var for genantændelse. Derefter kunne brandvæsnet returnere til brandstationen på Haminavej i Vordingborg igen.


En mand blev efterfølgende tjekket i en rekvireret ambulance for røgforgiftning.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page