Cigaretskod antændte knastør natur

Opdateret: 28. jul. 2021


LOV: Under oprydning og reetablering af et større naturareal med vildtvokset krat, buske og gamle fældede træstammer på Landevejen 31 i Lov, fik en person som følge af en såkaldt tanketorsk, smidt et tændt cigaretskod ind i buskadset.


Næsten i samme sekund det ramte jord, stod et ca. 25 kvm stort område i lys lue. Og selv om man på stedet selv gik i gang med at bekæmpe flammerne med tre stk. store vandslukkere, måtte man give op og få assistance fra brandvæsnet.


På meldingen - mindre naturbrand med risiko for at spredning til ejendom - satte Midt- og Sydsjællands Brand & Redning kl. 13.30 kursen den 12 km. lange vej frem mod brandstedet.


Fremme på stedet gik de straks i gang med slukningsarbejde i buskadset som på en mindre længde, også havde spredt sig ud til fortorvet og op af et par efeubelagte skiltemaster.


Værre blev det heldigvis ikke, og alle kunne ånde lettet, da der efter en lille halv times tid blev meldt opgave udført, efter at det berøørte område havde fået en ordentlig omgang brandhæmmende skum til sidst.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle