top of page

Storbrand hos City-Biler i Næstved.

Opdateret: 11. jun. 2021

NÆSTVED: Søndag klokken 15,21 indløb der en melding om brand i en industribygning på Maglemølle i Næstved, men retteligt var der tale om en brand i City-Bilers lagerbygning som ligger på Præstemarken 9. Af endnu ukendte årsager var der opstået en brand, som hurtigt udviklede sig og sendte en sort røgfane i vejret, som kunne ses helt i Vordingborg.


Da brandfolkene nåede frem til stedet, var store dele af lagerbygningen og en tilstødende beboelsesejendom overtændt, der blev hurtigt rekvireret flere brandkøretøjer fra brandstationen i Næstved og Vordingborg, samt et antal brandfolk og en stor 16000 liters tankvogn fra Beredskabsstyrelsen i Næstved.

City-Biler som var ejer af lagerbygningen, oplyser at flammerne har fortæret alt inde i bygningen, hvor der var opbevaret et større antal fælge med dæk som tilhørte kunderne, derudover mistede en af ejerne sin kære veteranbil, en Chervolet fra 1930 som alene havde en værdi af omkring 150.000 kr. Storbranden gik også ud over flere kundebiler som stod udenfor bygningen, samt et par motorcykler.

Selve værkstedsbygningen som ligger 25 - 30 meter fra den brændende bygning, fik kun mindre skader af strålevarmen, her gik det mest ud over maling, et par rulleporte samt en tagrende. Hvordan branden er opstået er på nuværende tidspunkt ikke til at sige, da der ikke var nogen aktivitet i bygningen da branden opstod. Torsdag vil politiets teknikere aflægge brandtomten et besøg, og her forsøge at finde en årsag til branden, indtil da er hele området afspærret, og alt færdsel inden for det afspærrede område er forbudt.

Flere ambulancer samt en akutbil var også sendt til stedet, men ingen skulle været kommet til skade ved branden da beboerne i ejendommen ikke var hjemme. City-Bilers værksted er ikke berørt af branden og kører videre.


VIDEO:

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page