COVID-19-tilsyn flere steder i regionen


REGION SJÆLLAND: Politiet fører løbende tilsyn med, at alle regler i forhold til COVID-19 bliver overholdt. Torsdag var politiet blandt andet ved banegårdene i både Næstved og Nykøbing, hvor forholdene generelt var i orden. Enkelte borgere blev dog vejledt om at bruge mundbind korrekt i de områder, hvor der er krav om det. 

Fredag morgen kl. 06.14 blev politiet kaldt til Vordingborg banegård, hvor en 64-årig kvinde fra Jyderup skabte utryghed. Kvinden havde ikke mundbind på, og nægtede desuden at rette sig efter betjentene, som bad hende forlade stedet. Hun blev derfor anholdt, og sigtet for at overtræde både ordensbekendtgørelsen og bekendtgørelsen om krav om mundbind. Hun blev løsladt igen kl. 07.22.

Torsdag fik politiet desuden flere anmeldelser fra borgere, der havde bemærket, at der var mange mennesker samlet ved et serveringssted i Slagelse. Politiet tog forbi, og en kontrol viste, at der ved indgangen manglede skilte, der angiver, hvor mange personer, der må være på stedet. Virksomheden blev derfor sigtet for at overtræde coronareglerne. Skiltene blev kort efter sat op, og der kom dermed styr på forholdene.

142 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com