top of page

Danmarks vildeste ishus er åbnet i Næstved.

Opdateret: 9. sep. 2021


Shake baby Shake er navnet på det der måske kan betegnes som Danmarks vildeste ishus. "If You Dare" skulle efter sigende være Danmarks største og vildeste isvaffel, den består af 2,5 liter is samt en liter soft-ice på toppen pris 250,00 kr. sådan en moppedreng samt andre is i mindre portioner kan nu købes hos Stacy´s Diner som åbnede deres ishus på Kanalvej i Næstved fredag kl. 11,30.


Ishuset der er formet som et kæmpe isbæger, vil senere blive forsynet med et tag formet som iskugler. På grund af den verserende Corona situation, er de 3 kugler til taget strandet i den filippinske hovedstad Manilla. Ishuset på Kanalvej er en forløber for Stacy's Diner som efter planen åbner til efteråret på samme adresse.

Klokken 11,30 fredag blev de tre serveringsluer åbnet, og de første kunder fik serveret de første is, som skulle fortæres relativt hurtigt, inden de smeltede da temperaturen allerede var over 25 grader. Det runde ishus vil også være leveringsdygtig i kaffe, toast, sandwich, milkshakes og andre former for drikkevare, og så selvfølgelig vaflen med de store kugler.


Jette Larsen (tv) og Frederik Olsen (i midten) som er daglige ledere, her sammen med Stacy's ejer Linné Sommer ved åbningen af Shake Baby Shake i Næstved fredag.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page