top of page

Det blev til hole-in-one for Robert.


Den nye minigolfbane ved Kursuscenter Karrebæksminde Fjord har fundet en forpagter. Det blev Robert Pokriva der kommer til at gå all in med golfkøllen, når den nye minigolfbane efter planen åbner omkring påske.

Banen er blevet til efter inspiration fra en anden bane, som ligger i Østerlars på Bornholm, den skulle være blevet en kæmpe succes, banen på Bornholm er forsynet med kopier af rundkirker og andre attraktioner på ferieøen. På Enø Kystvej vil der på banen blive opsat tro kopier af attraktioner, som hører til i området Karrebæksminde / Næstved.

På bane 2 vil der efter tilladelse af kunstneren Lizette Rosager blive opsat en tro kopi af Græshoppebroen i størrelse 1-22. Der er også indhentet tilladelse til at lave en tro kopi af Skovtårnet, de forskellige kopier er i øjeblikket under udarbejdelse, senere vil flere komme til, og blive integreret på de forskellige baner.

Robert Pokriva som bor i Næstved, har tidligere været ansat på Mogenstrup Kro, Underhuset, Vinhuset og sidst som tjener på Hotel Comwell Køge Strand. Robert er derfor velkendt og erfaren, når der skal serviceres omkring minigolfen i sommerlandet. Jeg går all in på det her projekt, som i højsæsonen vil være åbent hver dag, med mulighed for udendørs servering med øl og vand, og hvad der ellers hører til, ellers vil der primært kun være åbent i weekenderne.

Robert er en mand med mange ideer, derfor vil minigolfbanen ikke kun være åben for turister og fastboende, men også for arrangementer i forbindelse med udflugter, familiefester, fødselsdage og festlige polterabends. Kampen om en fadbamse mellem venner, vil på en sjov måde også kunne afgøres i løbet af de 12 huller som banen består af.

Prisen for en omgang minigolf er ikke fastsat endnu, men Robert lover at det bliver til at betale. Tidsbestilling er ikke nødvendigt, men er man et større selskab, der måske gerne vil komme på en hverdag, hvor der normalt ikke er åbent, vil det være en god ide at lave en forhånds aftale med Robert, der allerede nu modtager henvendelser / bestillinger på telefon: 20 64 44 44.

Uden for åbningstiden vil hele området være døgnbetjent videoovervåget. Området er ikke helt færdigt endnu, de nylagte store kampsten der omkranser indkørslen skal males hvide når vejret tillader det, det nyopførte skur til automater, skal også have en klat maling, og når tiden nærmer sig forår, skal alle blomsterkummerne plantes til, der skal lægges rullegræs og laves støjvold ind mod fjordhusene.0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page