"Det sidste Led" en bog om det ikke at have fået børn.

De to lokale forfattere, Marianne Christensen og Dorte Roholte, har netop udgivet deres fælles bogværk, "Det sidste Led", der handler om at være den sidste på slægtens gren. Men barnløshed har mange ansigter, hvad enten det er ufrivilligt eller selvvalgt. Bogen er en række interviews med forskellige personer, der af den ene eller den anden grund har barnløsheden inde på livet. En interessant bog, som nok er hurtigt læst, men som kan være svær at glemme...


0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com